Belgium map Ons Belgisch netwerk Ons netwerk in het buitenland

BLCCA Academy 2018

Op 17-18 september vond in Leuven de jaarlijkse bijeenkomst van Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland plaats. Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant had een boeiend programma ineengestoken met bezoeken aan Flanders Make en het Global Innovation & Technology Centre van AB InBev en presentaties van imec, Leuven Mindgate en KU Leuven.

Tijdens het officiële diner in de Faculty Club ging Pieter De Crem dieper in op de uitdagingen waarvoor de internationale handel staat.

Deze editie van onze BLCCA Academy was opnieuw een groot succes met meer dan 40 deelnemers. Leuven staat nu definitief bij hen op de kaart als een boeiende, creatieve stad waar bedrijven, scholen en overheid nauw samenwerken. Als economisch ambassadeurs van het Belgische bedrijfsleven zullen de bilaterale kamers van koophandel dankzij de verkregen informatie België nog beter te kunnen promoten in het buitenland.

Deze jaarlijkse bijeenkomst bood ook de ideale gelegenheid aan de bilaterale kamers om de contacten met hun collega’s van de kamers in België en Luxemburg nauwer aan te halen. Samen sterker voor een internationaal ondernemend België!

Wenst u meer informatie over ons bilateraal netwerk te verkrijgen? Bekijk de lijst van geaccrediteerde Belgische-Luxemburgse Kamers in het buitenland.

ICC waarschuwt voor valse Incoterms® -regels en misleidende trainingsaanbiedingen »
Test of uw bedrijf klaar is voor de Brexit »
be.connected, een nieuwe online dienst voor uw internationale expansie »
BLCCA Academy 2018 »
Belgische ondernemers laten hun stem horen in Europees Parlement »
ICC België – Compliance Pro opleiding »