BLCC HR Seminarie gevolgd door BLCC Brussels Roadshow

De Belgian Luxembourg Chamber of Commerce in Great Britain organiseert samen met Group S en Brussels Invest-Export een HR opleidingssessie voor HR managers van Belgische en Luxemburgse bedrijven met werknemers of freelancers in het Verenigd Koninkrijk.

De workshop gaat in over de volgende thema’s: welke stappen moet een werkgever zetten om Britse personeelsleden aan te werven, om Belgisch personeel te detacheren in het Verenigd Koninkrijk, een juridisch afdwingbare arbeidsovereenkomst op te stellen en om met boekhoudprocedures om te kunnen gaan. Na deze workshop zullen deelnemers een grondig inzicht hebben in  het opstellen en afsluiten van een Brits arbeidscontract en het zal hen helpen om personeelsproblemen (of thema’s) in hun vestiging in het Verenigd Koninkrijk  op te lossen.

De workshop zal gegeven worden door experten-gastsprekers: Iman Lamrani (In-Consultancy), Hugues Thibaut (Group S), Philippe Sauvage (BLCC) en Michel Vanhoonacker (BLCC) en zal een groot aantal fiscale en contractuele kwesties dekken. Na het HR seminarie zal er de BLCC Brussels Roadshow worden georganiseerd.

Meer info en inschrijving.

 

(EN) Ready to be blog: France opens its doors! »
EU Brexit top: bedrijven willen schade beperken »
be.connected, een nieuwe online dienst voor uw internationale expansie »
Wat de Belgian-Luxembourg Chamber in Barcelona voor u kan doen … »
België in de kijker in Roemenië »
Pakistan business opportunities conference »
Economische missie naar Canada »