Belgium map Ons Belgisch netwerk Ons netwerk in het buitenland

Missie naar Chili ter gelegenheid van het Forum-Expo Innovación Ciudad Futuro

Van 23 tot 30 maart 2019

Innovación Ciudad Futuro is een unieke showcase van innovaties voor bedrijven die op zoek zijn naar contacten met besluitvormers van instellingen die zich inzetten voor de intelligente ontwikkeling van gebieden.

Het is ook een kans om uw merk te associëren met de innovatieve ontwikkeling van territoriale intelligentie en om de sprong te maken naar de trends van vooruitgang in deze markt die zich in Chili aan het openen is.

De missie omvat een werkbezoek aan de regio’s Ñuble en Valparaiso om kennis te maken met de regionale en lokale overheden, die verantwoordelijk zijn voor innovatie en slimme programma’s in de gebieden, die op zoek zijn naar technologische oplossingen die België en Europa kunnen bieden.

Innovación Ciudad Futuro is een must-see event voor professionals uit publieke en private instellingen, maar ook voor leden van niet-gouvernementele organisaties, universiteiten en burgers die betrokken zijn bij innovatieprocessen voor intelligente territoriale ontwikkeling.

Profiel van de deelnemers aan de missie en het Forum-Expo:
Bedrijven, instellingen en ondernemers van elke omvang die oplossingen bieden om de kwaliteit van het leven en de efficiënte werking van gebieden te verbeteren door de toepassing van nieuwe technologieën en l´innovatie

Meer informatie

Tweet
Ontdek de mogelijkheden van de Marokkaanse markt »
No-deal Brexit raakt ook uw tijdelijke uitvoer naar de UK ! »
Uitbreiding van het gebruik van ATA-carnet in China »
be.connected – Manufacturer of Children’s classroom equipment looking for distributors »
11th World Chambers Congress »