Belgium map Our Belgian network Our foreign network

(NL) Algemene Administratie van Douane en Accijnzen – voorstelling van “Tarbel” toepassing

(NL)

Op woensdag 22 mei 2019 organiseert de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen een ‘Tarbel Event’ in het Pacheco Center te Brussel.

Tijdens deze bijeenkomst zullen experten van het departement Wetgeving de aanwezigen meenemen op een ware ontdekkingstocht doorheen de nieuwe webapplicatie en hen kennis laten maken met alle mogelijkheden en innovaties die het met zich meebrengt.

 

Tarbel, een essentiële toepassing voor uw import- en exportdocumenten

 

Tarbel is een efficiënte Belgische toepassing dat de goederennomenclatuur en alle communautaire en nationale maatregelen (niet-tarifaire, tarifaire en nationale maatregelen) bevat die essentieel zijn bij het opmaken van import- en exportdocumenten.

Alle gegevens van het Geïntegreerd douanetarief van de Europese Unie (TARIC) en alle nationale gegevens zijn eenvoudig consulteerbaar. Bovendien zorgen aparte thematische webpagina’s voor een nog groter gebruiksgemak dankzij specifieke informatie over tariefindeling, anti-dumping, enzovoort.

 

Een network platform

 

Deze bijeenkomst biedt een totaalpakket aan. Zo is het een uitgelezen kans voor bedrijven en actoren uit verschillende sectoren om vertrouwd te geraken met de mogelijkheden en vernieuwingen van de nieuwe Tarbel-toepassing. Daarnaast biedt het hen ook de mogelijkheid om in dialoog te gaan met experten én om uitgebreid te netwerken!

 

Meer info over dit event?

 

Neem snel een kijkje op de website van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen.

 

banner
Tweet
(NL) Verkiezingsmemorandum Belgische Kamers van Koophandel »
(NL) Archipelago – Lancering eerste projectoproep »
be.connected – Manufacturer of Children’s classroom equipment looking for distributors »
Incoterms® 2020 train-the-trainer day »
Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert een economische missie naar Ethiopië »