Contact

Belliardstraat 2 – 7de verdieping
1040 Brussel – België
info@belgianchambers.be


Bereikbaarheid

Van het centraal station

Te voet
Stap uit aan de achterkant van het station (Kantersteen) en loop doorheen de Ravensteingalerij. Loop steeds rechtdoor, de trappen op en dan bent u in de Koningsstraat. Daar stapt u door het Warandepark, gaat de Lambermontstraat door, steekt de kleine ring over en komt uit in de Belliardstraat.

Met de metro
Ga naar de Metro en neem lijn 1 of 5, stap af in Kunst-Wet, volg de uitgang Kunstlaan en begeef u naar links. Loop steeds rechtsdoor tot aan kruispunt met de Belliardstraat en sla dan linksaf.
We bevinden ons op nummer 2 aan de linkerkant.

Van het Zuidstation

Met de metro
Ga naar de Metro en neem lijn 2 of 6 richting Simonis (Elizabeth) en stap af in Station Troon. Volg de uitgang Montoyerstraat richting Kunstlaan. Sla rechtsaf in de Kunstlaan en loop tot aan het kruispunt met de Belliardstraat en u vindt ons op nummer 2.

Zend ons een bericht

Velden met * zijn verplicht

 

Vragen?

Waar vind ik de actuele gegevens van een Belgisch bedrijf?

Alle Belgische bedrijven zijn geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO). Via “Public Search” kunt u de actuele publieke gegevens opvragen van ondernemingen en hun vestigingseenheden. De KBO voorziet ook links naar publicaties in het Belgisch Staatsblad en naar de neergelegde jaarrekeningen.

Waar kan ik terecht voor een uittreksel uit het handelsregister?

Uittreksels uit het handelsregister (Kruispuntbank van Ondernemingen) kunnen bekomen worden bij de ondernemingsloketten. Vind hier de lijst van de ondernemingsloketten.

Tot wie moet ik mij wenden ingeval van (internet)fraude?

Indien u het slachtoffer is van bedrog (bijv. in geval van frauduleuze bedrijvengidsen) kan u zich wenden tot de Dienst Consumentenbescherming bij de Federale Overheidsdienst Economie:http://economie.fgov.be/nl/consument/bedrog/slachtoffer/

Covid-19: Wij helpen u!
Neem deel aan onze enquête over het effect van covid-19 op Belgische bedrijven in het buitenland!
Gratis toegang tot eTranslation, het machinevertaalsysteem van de Europese Commissie!
Covid-19: Buitenlandse steunmaatregelen voor ondernemingen
Covid-19: Een vorm van overmacht?
Oproep aan Belgische firma’s met activiteiten in China
Interregionaal Webinar – Cracking Supply Chain