Gratis toegang tot eTranslation, het machinevertaalsysteem van de Europese Commissie!

Op 23 maart heeft de Europese Commissie eTranslation, haar machinevertaalsysteem, voor Europese kleine & middelgrote ondernemingen beschikbaar gemaakt!

eTranslation is ontwikkeld door de Europese Commissie, en wordt op grote schaal gebruikt en vertrouwd door Europese en nationale overheden. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen nu gebruik maken van eTranslation om documenten of teksten tussen alle 24 officiële EU-talen te vertalen, evenals het IJslands, Noors, Russisch en later nog andere talen!

eTranslation is gratis, gemakkelijk in het gebruik en veilig, en kan een verschil maken bij uw dagelijkse werkzaamheden. U kunt zelfs het domein van de brontekst kiezen, zoals gezondheid of justitie, om een vertaling te krijgen waarbij rekening is gehouden met de specifieke taalkenmerken van uw sector. eTranslation vertaalt de tekst van een bestand zonder wijzigingen aan afbeeldingen of opmaak en u kunt alle vertaalde gegevens na het downloaden uit het systeem verwijderen, om de vertrouwelijkheid te waarborgen.

Bent u klaar om het te gebruiken? / Siete pronti a usarlo? / Készen áll a használatára?

Ontdek eTranslation!