Corona, Coercion, Conflict: Great Power Politics in the 21st Century

Schrijf u nu in op onze webinar!

Enkele weken geleden deed zich een onverwachte gebeurtenis voor die de kaarten op het internationale toneel volledig heeft herschud. Nu we allemaal hebben gezien hoe een van ’s werelds machtigste naties de rechtsorde heeft geschonden, vraagt u zich misschien af: wat zal de Oekraïense crisis betekenen voor Europa?

Om al uw vragen te beantwoorden, hebben we de eer om Prof. Sven Biscop te ontvangen, die het webinar “Corona, Coercion, Conflict: Great Power Politics in the 21st Centuryop 5 april om 11 uur zal presenteren. Het webinar staat open voor alle leden van de Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland.

Begin dit jaar hield Sven Biscop een toespraak voor de Belgisch-Chinese Kamer. In tempore non suspecto schetste hij een beeld van de grote wereldmachten in onze multipolaire wereld: Opkomend China, Stabiele VS, Uitdagend Europa en Afnemend Rusland. Maar zoals u kunt verwachten, veranderde de oorlog alles. Dit webinar zal u meer inzicht geven in de mondiale politieke orde en hoe het conflict in Oekraïne deze zou kunnen veranderen.

De presentatie wordt gevolgd door een Q&A sessie van 30 minuten.

Als u zich wilt inschrijven, stuur dan een e-mail naar het volgende e-mailadres: vjacquemin@belgianchambers.be