“Door lid te worden van BELUCI heeft u de mogelijkheid om het concurrentievermogen van uw bedrijf te verbeteren, nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen en uw netwerk uit te breiden.”


BELUCI heeft als doel de vriendschap tussen het Koninkrijk België, het Groothertogdom Luxemburg en de Republiek Ivoorkust in stand te houden en bij te dragen tot de ontwikkeling van de economische betrekkingen tussen deze landen.

In dit interview deelt de president, Karim Rajan, van de Belgische en Luxemburgse Kamer van Koophandel van Ivoorkust (BELUCI) met ons de basisprincipes om als Belgisch of Luxemburgs bedrijf zaken te doen in Ivoorkust.

Steeds meer ondernemers komen in de verleiding om zich in Afrika te vestigen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws uit het land. Daarom houdt BELUCI u op de hoogte van het laatste nieuws uit Ivoorkust, zodat u als eerste op de hoogte bent van belangrijk nieuws.

De Kamer voert haar activiteiten uit in samenwerking met de Belgische ambassade in Ivoorkust, de delegaties van de Belgische gewesten en in het algemeen met alle bevoegde instanties op economisch en commercieel gebied tussen de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie (BLEU) enerzijds en Ivoorkust anderzijds